De Merwelanden benoemt nieuwe bestuurder

Zoals bekend vertrekt Corrie van Randwijk aanstaande september bij De Merwelanden waar zij dan 7,5 jaar heeft gewerkt. Onder Corrie’s bestuurlijke leiding is de organisatie tot bloei gekomen en aanzienlijk gegroeid. De Merwelanden is uitgegroeid tot koploper in de zorg en een gewaardeerde partner in de samenwerkingsverbanden in de regio. De Raad van Toezicht heeft grote waardering voor wat Corrie van Randwijk in de afgelopen jaren heeft bereikt.

Op 1 september treedt Esther van Leeuwen-Hoogstrate aan als nieuwe bestuurder. Zij werkt op dit moment als manager staf en bestuurssecretaris bij De Zellingen, een ouderenzorgorganisatie in Capelle aan den IJssel. Zij heeft de studie Beleid en Management Gezondheidszorg gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ook heeft ze eerder in Dordrecht gewerkt en wel bij De Hoop GGZ en bij Yulius. Ze heeft ook ervaring opgedaan als projectleider van de nieuwbouw van zorgvastgoed.

Met de komst van Esther van Leeuwen-Hoogstrate verwacht de Raad van Toezicht dat De Merwelanden de constructieve samenwerking in de regio en de positieve ontwikkeling, die de afgelopen jaren is ingezet, zal continueren en verder zal brengen.

Namens de Raad van Toezicht