Zorgappartement

Wonen met hulp en zorg bij De Merwelanden.

In een zorgappartement van De Merwelanden geniet u van uw privacy en heeft u direct toegang tot de beste zorg. We bieden u een warm thuis en een breed scala aan diensten onder één dak, waaronder winkels, een kapsalon en brasserie De Ontmoeting. Op basis van uw wensen maken wij met u afspraken over de zorg en leggen dit vast in een zorgplan. Heeft u in de komende jaren meer zorg nodig, dan passen we uw zorgplan aan, zodat u veilig op dezelfde plek kunt blijven wonen.

Voor het huren van onze appartementen heeft u geen indicatie nodig. Bovendien kunt u voor onze appartementen gewoon in aanmerking komen voor huurtoeslag. Heeft u wel een zorgindicatie of individuele begeleiding via De Merwelanden? Dan komt u in aanmerking voor een zorgappartement van De Merwelanden. Onze woonconsulenten zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 06-437 987 80 of mail naar m.verweij@demerwelanden.nl.
Of bel  06- 430 781 98 of mail naar r.becker@demerwelanden.nl

Maerwe Hoove: gerenoveerde zorgappartementen

Eind 2022 start project Maerwe Hoove: de renovatie van 86 huurappartementen aan de Haringvlietstraat in de wijk De Staart. Deze (tweekamer)appartementen worden gerenoveerd tot toekomstbestendige zorgappartementen met een woonkamer, aparte slaapkamer en aangepaste badkamer. De woning én het appartementencomplex zijn rolstoelvriendelijk. De appartementen worden vanaf Q1 2023 opgeleverd.

Wij helpen u graag. Neem gerust contact op.

Bij de klantenservice van De Merwelanden kunt u terecht met al uw vragen over wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Wij beantwoorden uw vragen graag en vinden het prettig u te ontmoeten.