Wonen

Er is altijd een woonvorm die bij u past.

Bij De Merwelanden vindt u uw perfecte huurwoning. Er is altijd een woonvorm die bij u past en die u kunt aanpassen naarmate uw behoefte aan zorg verandert. Van zelfstandige senioren woningen en zorg appartementen tot intensieve zorg in een kleinschalige woning. Alle woonvormen bieden wij inclusief een compleet pakket van zorg en welzijn.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Huurwoningen

Hulp binnen handbereik

Wij willen dat u zich thuis voelt en dat u goed verzorgd en veilig kunt wonen. We beheren ruim 320 huurwoningen waar u zelfstandig kunt wonen, met de mogelijkheid tot het afnemen van onze diensten. Veel appartementen hebben een prachtig uitzicht op de waterweg Het Wantij. De groene omgeving geeft u de mogelijkheid om volop van de natuur te genieten.

Zorgappartementen

Wonen met hulp en zorg

In een zorgappartement van De Merwelanden geniet u van uw privacy en heeft u direct toegang tot de beste zorg. Op basis van uw indicatie en uw persoonlijke wensen, maken wij met u daarover afspraken. We bieden u een warm thuis en een breed scala aan diensten onder hetzelfde dak.

Aanvragen van een woning

Graag heten we u welkom bij De Merwelanden. Er is altijd een woonvorm die bij u past en u kunt uw zorg- en hulpvraag aanpassen naarmate u ouder wordt. Wilt u meer informatie over onze woningen? Vul dan het contact- of inschrijfformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Rechtstreeks contact is natuurlijk ook mogelijk. Onze woonconsulenten zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden: 06-437 987 80 (Marga Verweij) en 06- 430 781 98 (Reggie Becker).