Wonen

Bij ons vindt u altijd een huis dat bij u past op ieder moment van uw leven.

Gedurende de jaren verandert uw leven en uw woonbehoefte. De Merwelanden biedt verschillende woonvormen aan. Of u nu kiest voor wat extra ondersteuning thuis, het comfortabele en zelfstandige karakter van een huurwoning of de warme gemeenschap van onze levensloopbestendige appartementen, bij ons vindt u altijd een huis dat bij u past.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Huurwoningen

Wij willen dat u zich thuis voelt en dat u goed verzorgd en veilig kunt wonen. We beheren ruim 320 huurwoningen waar u zelfstandig kunt wonen, met de mogelijkheid tot het afnemen van onze diensten. Veel appartementen hebben een prachtig uitzicht op de waterweg Het Wantij. De groene omgeving geeft u de mogelijkheid om volop van de natuur te genieten.

Wonen met hulp en zorg

In een toekomstbestendig appartement van De Merwelanden geniet u van uw privacy en heeft u direct toegang tot de beste zorg. Op basis van uw indicatie en uw persoonlijke wensen, maken wij met u daarover afspraken. We bieden u een warm thuis en een breed scala aan diensten onder hetzelfde dak.

Aanvragen van een woning

Graag heten we u welkom bij De Merwelanden. Er is altijd een woonvorm die bij u past en u kunt uw zorg- en hulpvraag aanpassen naarmate u ouder wordt. Wilt u meer informatie over onze woningen? Vul dan het contact- of inschrijfformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Rechtstreeks contact is natuurlijk ook mogelijk. Onze woonconsulenten zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden: 06-437 987 80 (Marga Verweij) en 06- 430 781 98 (Reggie Becker).