Thuiszorg

De beste zorg thuis

Wij begrijpen dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis wilt wonen. Ook als u daar op een gegeven moment wat hulp bij nodig heeft. De Merwelanden biedt zorg aan huis vanuit de VPT, zodat u in uw eigen omgeving de zorg kunt ontvangen die u nodig heeft. Wij zijn een kleinschalige organisatie en zijn werkzaam in de gehele wijk De Staart, ook buiten woon- en zorgcentrum De Merwelanden. 

Zorg is heel persoonlijk. Daarom stemmen wij onze zorg af op uw individuele behoefte. Samen met u kijken we naar wat u zelf nog kunt en welke ondersteuning wij kunnen bieden. Van persoonlijke verzorging en verpleging tot begeleiding of palliatieve zorg. Wij staan op diverse manieren voor u klaar.


We kunnen u niet garanderen dat steeds dezelfde medewerkers komen om u zorg te verlenen. De routes worden namelijk voortdurend gewijzigd, was helaas onvermijdelijk is. Gelukkig hebben we, ondanks de krapte op de arbeidsmarkt, een groot vast team. De medewerkers die bij u langskomen zijn daarom divers, maar niet onbekend.

Wij helpen u graag. Neem gerust contact op.

Bij de klantenservice van De Merwelanden kunt u terecht met al uw vragen over wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Ook kunnen we u helpen bij het aanvragen van uw indicatie. Wij beantwoorden uw vragen graag en vinden het prettig u te ontmoeten. Stuur een bericht aan onze klantenservice.