Geluksbrengers

De Merwelanden is in contact gekomen met de stichting Maximaal Leven. Deze stichting werkt met geluksbrengers: hartverwarmende mensen die hun expertise gepassioneerd en op liefdevolle wijze inzetten bij organisaties. Deze geluksbrengers worden geschonken door bedrijven die vanuit maatschappelijke betrokkenheid zich aansluiten als donateur bij stichting Maximaal Leven. Peter de Heer schenkt ons, namens zijn organisatie Zakenwijzer, geluksbrenger Gerard, die met zijn artistieke kunsten onze bewoners van de dagbeleving aanzet tot het maken van mooie creaties.

Een medewerker van dagbeleving omschrijft de activiteit met Gerard als volgt: Een onwijs mooi initiatief waar onze cliënten iedere week weer enthousiast naar uitkijken. Iedereen doet actief mee en vertelt door middel van het tekenen en het thema verhalen waardoor we elkaar nóg beter leren kennen. De sfeer is ontzettend gezellig en ontspannen. Wij zijn er heel erg blij mee. 

Na 3 maanden wordt er gekeken welke geluksbrenger Gerard kan vervangen om zo andere talenten van bewoners naar boven te halen. Wij zijn Peter de Heer en stichting Maximaal Leven erg dankbaar voor hun gebaar.