Nieuw binnen De Merwelanden: Clubleven

Binnen De Merwelanden willen we bijdragen aan een goed leven. Dat is voor iedereen wat anders, want iedereen heeft een eigen verhaal, gewoontes en interesses. Voor veel bewoners is een goed leven, iets doen wat je leuk vindt. Een zinvolle invulling van de dag, waarbij u andere mensen ontmoet (dan alleen huisgenoten) en ook van betekenis blijft voor andere mensen.

Daarom starten we vanuit het programma Goed Leven per 15 april met het ‘Clubleven’. In drie fases gaan we gedurende dit jaar het aanbod aan activiteiten uitbreiden en meer diversiteit aanbrengen. Uiteindelijk zullen er iedere ochtend en iedere middag volgens een vast schema twee ‘clubs’ georganiseerd worden door diverse medewerkers in samenwerking met vrijwilligers en familieleden.

De clubtijden zijn van 10.00-12.00 en van 14.00-16.00, waarbij het eerste halfuur inloop/koffie en het laatste half uur opruimen/uitloop is. U begrijpt wellicht dat een dergelijk bruisend clubleven niet geheel georganiseerd kan worden vanuit de reguliere inkomsten die horen bij het zorgprofiel van cliënten. Daarom hanteert De Merwelanden hiervoor een bijdrage.

Ook in het weekend gaan we vanaf de zomer clubs aanbieden, waaronder familieclubs waar u gezellig samen met uw naasten aan kunt deelnemen. Het clubleven is voor alle bewoners van De Merwelanden (ongeacht het zorgarrangement) toegankelijk en er is geen inschrijving nodig. U kunt dus gewoon binnen lopen als u zin heeft!  

Enthousiast geworden of heeft u vragen? Neem contact op met:
Anouk van der Mark
Coördinator Dagbeleving
a.van.der.mark@demerwelanden.nl
+31647612456